Washington még várhat - Prológus -

Sziasztok! Már meg is hoztam a történet prológusát, remélem, mindenkinek elnyeri majd a tetszését. Kíváncsian várom a véleményeiteket. Jó olvasást kívánok mindenkinek! Ellie Roberts

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nem várt tragédia...

09.21 Most érkezett a hír, hogy Martin Miller és felesége Lady Elizabeth Miller súlyos balesetet szenvedtek a Washingtont és Seattlet összekötő autóúton. A kormányzó és annak felesége, éppen egy jótékonysági rendezvényre sietett, melyet az Együtt a rákos gyermekekért alapítvány szervezett a beteg gyermekek részére, amikor a sofőr elvesztette az irányítást a gépjármű felett és egyenesen a szemközti sávban, szabályosan haladó kamionnak ütköztek.

9.40 Legfrissebb értesüléseink szerint a balesetnek eddig két halálos áldozata van. A kormányzó asszony és David Smith azonnal életüket vesztették, Martin Miller pedig jelenleg egy Washingtoni magánkórház intenzív osztályán küzd az életért.

9.41 A rendőrök továbbra is helyszínelnek, az út teljesen járhatatlan.

11.34 A kamiont vezető sofőrt enyhe sérülésekkel a legközelebbi kórházba szállították, ahonnan feltehetőleg még ma este ki is engedik.

12.10 Martin Miller szíve leállt. Az orvosok és ápolók éppen a kormányzó életéért küzdenek.

15.31 Kómában a kormányzó, senki sem tudja, hogy mit remélhet.

15.35 Megérkeztek a gyerekek. Ellie és Louis Miller éppen ebben a pillanatban lépték át a kórház ajtaját, ahol édesapjuk Martin Miller kómában fekszik.

16.23 Kevesebb, mint egy óra elteltével Ellie és Louise elhagyja a St. Jonsonst. A két testvér egymást karolva lépnek ki a kórház épületéből. Ellie zokog, nem értjük pontosan, hogy mi történik!

16.31 Hivatalos.! Hét órával a szörnyű tragédiát követően a kormányzó is életét vesztette.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése